loading...
(0) varer i din kurv 0,00

Om Husetappel

Vi er en dansk forhandler af kvalitetsvin og spiritus fra hele verden til skarpe priser. Vores fundament er vestjysk, og det er vores principper også.
På vores hjemmeside vil du få en oplevelse, der svarer til at gå ind i din lokale vinbutik. Vi vil altid bestræbe os på, at du vil opleve nærværende og kompetent vejledning.

Mad og vin

Hos os får du vin, der passer til maden. Først vælger du, hvilken type vin du ønsker og derefter, hvilken madret vinen skal nydes til. Ud fra det præsenterer vi en række vine, der matcher dine ønsker; naturligvis i forskellige prisklasser, så du altid kan finde noget, der passer

Når vi finder vinen

Den måde vi finder det meste af vores vin på, er ved at besøge vinhusene i blandt andet Italien og Frankrig.
Vi har aldrig smagt vin på en vingård, der ikke smager godt. Vi tror du har haft samme oplevelser, når du har besøgt en vingård på ferien.
Vi tager så vinen med hjem og laver danske madretter og smager på vinen igen. På denne måde ved vi, hvilken vin vi synes bedst om til for eksempel Osso Buco (Appasimento Rosso Salento) eller til den hakkede bøf med bløde løg (Triade Rosso). Til den dejlige danske sommer har vi Brachetto D´Aqui som kommer fra det vidunderlige Piemonte, som vi helst skal besøge hvert år.

 

Vin erfaring.

Husetappel har mange års erfaring med vin faktisk mere end 15 år. Vi har besøgt vingårde i Italien og Frankrig, vi har haft vinproducenter på besøg for at lære os noget mere om deres mening om vin og madsammensætning. Så derfor har vi masser af erfaring med, hvilken mad vinen kan serveres til og det er vores opgave at gøre det lettere for dig at vælge vinen, næste gang du skal købe vin.

Vi glæder os til at hjælpe jer i den skønne vin verden.

Med venlig Vin hilsen

Husetappel