loading...
(0) varer i din kurv 0,00

Mousserende og champagne

Fantastiske mousserende vin, uanset om det er Fransk Cremant, Italiensk spumante, Spansk Cava eller den lækre Franske champagne.



Spændende varer lige nu i mousserende og champagne

Raphael Dal Bo Moscato Dulce
109,00 DKK
Land: Italien
Styrke: 6,5 %
Flaskestørrelse: 75 cl
Type: Mousserende
Årgang: N/A
Drue: Moscato
Passer til: Velkomst
Producent: Raphael Dal Bo
Se mere
Cuvee Fashion Victim Brut
139,00 DKK
Land: Italien
Styrke: 11 %
Flaskestørrelse: 75 cl
Type: Mousserende
Årgang: N/A
Drue:
Passer til: Fisk
Producent: Astoria
Se mere
Astoria - Fashion Wictim Moscato Rosè
139,00 DKK
Land: Italien
Styrke: 7 %
Flaskestørrelse: 75 cl
Type: Mousserende
Årgang: N/A
Drue: Moscato og Malvasia Nera
Passer til: Dessert
Producent: Astoria
Se mere
Astoria - Fashion Victim Moscato
139,00 DKK
Land: Italien
Styrke: 7 %
Flaskestørrelse: 75 cl
Type: Mousserende
Årgang: N/A
Drue: Moscato
Passer til: Dessert
Producent: Astoria
Se mere
Jannison og Fils Brut Rosé
399,00 DKK
Land: Frankrig
Styrke: 11 %
Flaskestørrelse: 75 cl
Type: Mousserende
Årgang: N/A
Drue: 90 % Pinot Noir og 10 % Chardonnay
Passer til: Fisk
Producent: Jannison og Fils
Se mere
Champagne Jannison Og Fils Tradition
349,00 DKK
Land: Frankrig
Styrke:
Flaskestørrelse: 75 cl
Type: Mousserende
Årgang: N/A
Drue: 70 % Pinot Noir og 30 % Chardonnay
Passer til: Fisk
Producent: Jannison og Fils
Se mere


Mousserende vin er ganske enkelt vin med kulsyre.

Når man laver vin, tilsætter man gær til druesaften. Gæren omdanner så druesaftens naturlige sukker til alkohol – og udskiller samtidig kuldioxid. Normalt sker denne fermentering således at kulsyren siver ud i luften. Resultatet bliver derfor en vin som vi kender den (uden bobler)

 

Skal der laves mousserende vin, tager producenten nu vinen og udsætter den for endnu en fermentering/gæring. Det gøres ved at hælde vinen på flaske eller tank og så tilsætte lidt gær + sukker – og så lukke tæt til typisk med en kapsel. På den måde bliver kulsyren i vinen, når gæren omdanner sukker til alkohol. Efter ca 18 måneder på flaske har vinen nu bobler.