Fantastiske mousserende vin, uanset om det er Fransk Cremant, Italiensk spumante, Spansk Cava eller den lækre Franske champagne.
Førpris: 139,00 DKK.
Nu: 99,00 DKK.
Du sparer: 40,00 DKK. Det er 28.78 %
Pris u. moms 111,20 DKK.
Pris inkl. rabat: 99,00 DKK.
Moms: 19,80 DKK.
Forventet fragt: 39,00 DKK.
På lager
Pris: 129,00 DKK.
Pris u. moms 103,20 DKK.
Pris inkl. rabat: 129,00 DKK.
Moms: 25,80 DKK.
Forventet fragt: 39,00 DKK.
Ikke på lager
File is missing in theme out_of_stock_signup.html
to show content
Pris: 109,00 DKK.
Pris u. moms 87,20 DKK.
Pris inkl. rabat: 109,00 DKK.
Moms: 21,80 DKK.
Forventet fragt: 39,00 DKK.
Ikke på lager
File is missing in theme out_of_stock_signup.html
to show content
Pris: 119,00 DKK.
Pris u. moms 95,20 DKK.
Pris inkl. rabat: 119,00 DKK.
Moms: 23,80 DKK.
Forventet fragt: 39,00 DKK.
På lager
Mousserende vin er ganske enkelt vin med kulsyre.
Når man laver vin, tilsætter man gær til druesaften. Gæren omdanner så druesaftens naturlige sukker til alkohol – og udskiller samtidig kuldioxid. Normalt sker denne fermentering således at kulsyren siver ud i luften. Resultatet bliver derfor en vin som vi kender den (uden bobler)
Skal der laves mousserende vin, tager producenten nu vinen og udsætter den for endnu en fermentering/gæring. Det gøres ved at hælde vinen på flaske eller tank og så tilsætte lidt gær + sukker – og så lukke tæt til typisk med en kapsel. På den måde bliver kulsyren i vinen, når gæren omdanner sukker til alkohol. Efter ca 18 måneder på flaske har vinen nu bobler.