loading...
(0) varer i din kurv 0,00

Giacobazzi Prosecco, Italien

99,00 DKK pr. stk.

Tilbud Førpris: 139,00 kr. pr. stk.

Land: Italien
Styrke:
Flaskestørrelse: 75 cl
Type: Mousserende
Årgang: 2018
Drue: Glera
Passer til: Velkomst
Producent:
Årgang (indtastet):

Vinen

Levende næse af fersken og grønne æbler i et friskt og appetitligt udtryk. Munden er tør og læskende og med en markant kulsyrestruktur, der effektivt løfter aromaerne op af glasset. Saftig og enkel vin på den lidet berømmede glera-drue. Ikke så meget ballade. Lækker all-round-boble til at gøre hvad som helst lidt festligere.

Den tørre stil kan forveksles med noget, der er bedst til mad. Men Giacobazzis prosecco er hverken stram eller med en skarp syre eller andre kanter, der kan skære igennem et måltid. Nej, denne bobles kerne- kompetence er at behage enhver, der sætter tænder- ne i den. Saftig, nem og god balance. En tørstslukker. Der skal serveres i rigelige mængder til sommerfester, på både, i sommerhuse, til receptioner og familie- komsammener. Direkte fra køleskabet.

Donelli Vini Vinserien Giacobazzi produceres af Do- nelli Vini, hvis 110 hektar vinmarker pryder hjertet af EmiliaRomagna, en laber lille smørhulsregion mellem Veneto i nord og Toscana i syd.

Her grundlagde Adolfo Donelli husets produktion i 1915, og i dag er virksomheden en del af Il Gruppo Donelli, som ledes af Antonio Giacobazzi og hans sønner Alberto og Giovanni.

Gå på opdagelse i Vin, Nyheder, Mousserende.

Land Italien
Flaskestørrelse 75 cl
Type Mousserende
Årgang 2018
Drue Glera
Passer til Velkomst
Varenummer 2055161