loading...
(0) varer i din kurv 0,00
  • Enoitalia G & G Negroamaro - rødvin - Italien - Puglien

Enoitalia G og G Negroamaro

85,00 DKK pr. stk

75,00 DKK pr. stk. ved 6 eller flere

Land: Italien
Styrke: 13,5%
Flaskestørrelse: 75 cl
Type: Rødvin
Årgang: 2016
Drue: Negroamaro
Passer til: Svinekød
Producent: Enoitalia
Årgang (indtastet):

”Bedst til mad” lyder, som om den ikke er god uden, men sagen er, at en vin af Negroamaros kaliber kan give dine røde bøffer, lammekronerne og flæskestegen kam til sit hår.

Chokolade, brombær, likør, espresso og vanilje i et tæt samlet udtryk markerer næsen på denne kleppert af en rødvin, der nok skal give din flæskesteg kam til sit hår. Munden er fast struktureret, men tanninerne er perfekt modne og flot integreret i den fyldige og koncentrerede frugt. Negroamaros er ikke en tung vin, for der er friske syrespil nok til at flytte væsken sydpå i en fart. Men der er stoppet rigeligt med vin i flasken, og det er jo heller ingen skade til.

”Bedst til mad” lyder, som om den ikke er god uden, men sagen er, at en vin af Negroamaros kaliber kan gøre dine røde bøffer, lammekronerne og sågar din hjemmebagte pizza så meget bedre med sit modspil til kødets protein og sovsens fedme, at det ville være fjollet ikke at udnytte den positive effekt. God nu og de næste 2-3 år. Dekanter, før du nyder vinen ved 16 grader af dine bedste vinglas.

Gå på opdagelse i Rødvin, Vin til Fester, Italien, Apulien.

Land Italien
Styrke 13,5%
Flaskestørrelse 75 cl
Type Rødvin
Årgang 2016
Drue Negroamaro
Passer til Svinekød
Producent Enoitalia
Varenummer ITA031064