Hurtig levering Butik & lager i Grindsted Fri fragt over 399,- Vi elsker vin Kundeservice: Tlf. 31329323

Sipsmith Sloe Gin 29%, 50 cl

Varenr. 2050988
fra HJ Hansen
DKK 299,00

Beskrivelse

Den har en smuk rubinrød farve, smager næsten som slik og indeholder 500 ml med 29% alc. 

En spændende gin fra det britiske prisvindende destilleri Sipsmith. Den er lavet på en base af Sipsmith London Dry Gin hvor håndplukkede vilde slåenbær har trukket i den færdige og drikkeklare gin. Udover slåenbær er der tilsat en lille smule sukker. 

Resultatet er en delikat og interessant karakter indenfor gin-kategorien, duften er fyldig og fed, en duft der minder lidt om blomme. Smagen er først sød og bliver bagefter en lille smule kantet af enebærrene.

Den kan drikkes ren, fx til kaffen. Den kan også blandes op med tonicvand til en lækker cocktail eller blandes med Champagne (eller andre bobler) og så du får en sofistikeret Sloe Royal.

Oprindelse

Sipsmith tog sin begyndelse i Hammersmith i London i 2009, da barndomsvennerne Fairfax og Sam ville producere traditionel gin af høj kvalitet til byens borgere. De var egentlig fra Cornwall, men det er en anden historie. Så efter en to års kamp for at få tilladelse,  byggede de hovedstadens første traditionelle kobberdestilleri siden 1820. I dag er hver flaske gin fra Sipsmith håndlavet i små batches. Det tager tiden, men det skal også kunne mærkes i den færdige gin.

Hurtig levering
Butik & lager i Grindsted
Fri fragt over 399,-
Vi elsker vin
Her bruger vi cookies

Kurven er tom

Her bruger vi cookies