loading...
(0) varer i din kurv 0,00

Centine Toscana Rosé Banfi

120,00 DKK pr. stk

99,00 DKK pr. stk. ved 6 eller flere

Land: Italien
Styrke: 13%
Flaskestørrelse: 75 cl
Type: Rosè
Årgang: 2018
Drue: Sangiovese, Merlot Cabernet Sauvignon
Passer til: Tapas
Producent:
Årgang (indtastet):

Castello Banfi

Den italienske vingård, Castello Banfi, der er beliggende nær Montalcino i Toscana, råder i alt over ca. 3.000 hektar. Vingården blev grundlagt i 1978, og der er i dag beplantet ca. 1.000 hektar med vin. Derudover råder vingården over et af Europas mest avancerede wineries samt en fæstning fra det 11. århundrede, som er indrettet som luksusrestaurant. Vingården er i dag særdeles velkendt for at producere gode vine af meget høj kvalitet. Dette har Castello Banfi tydeligt bevist ved vinde flere anerkendte konkurrencer og også 12 gange løbet med den flotte titel som "Bedste italienske vineri" ved Vinitaly.

Vinen er produceret af druerne Sangiovese, Merlot og Cabernet Sauvignon, der er dyrket på Castello Banfis egne vinmarker i den sydlige del af Montalcino i Toscana. Denne vin har udelukkende været lagret på ståltanke for at bibeholde så megen frugt som muligt.

Det er en harmonisk rosévin med intens pink farve, frisk duft af grønne æbler, kirsebær og banan, dejlig frugtig, sprød og velstruktureret smag samt en blid og behagelig eftersmag

Castello Banfi er udnævnt til ”Best Winery of the Year” ved Vinitaly 2017

Gå på opdagelse i Vin, Rosè, Italien.

Land Italien
Styrke 13%
Flaskestørrelse 75 cl
Type Rosè
Årgang 2018
Drue Sangiovese, Merlot Cabernet Sauvignon
Passer til Tapas
Varenummer 2053369