Hurtig levering Butik & lager i Grindsted Fri fragt over 399,- Vi elsker vin Kundeservice: Tlf. 31329323

Ultimate Provence - Côtes de Provence Rosé

Varenr. 2055297
DKK 199,00

Findes den ultimative flaske rosé? – svaret er ja.

Ultimate Provence er den ultimative rosé-oplevelse. Den smager af sommerdage på terrassen, solskin på strandpromenaden og frokost med udsigt. Selv flaskens design skriger på en euforisk tilværelse.

Med sine rene blomstrede noter, der afrundes med et twist af hvid peber, er vinen på én gang top klassisk, men samtidigt super moderne i sit udtryk.

Trendy som bare pokker

Smagsmæssigt er Ultimate trendy som bare pokker - og stadig så klassisk i sit udtryk, at den ikke går af vejen for at blive sat på samme bord som oldefars gamle whisky-karaffel. Den giver sine unge fans et skud klassisk dekadence - og sine mere modne tilhængere et ungdommeligt blik i øjnene. Når druerne - der er en blanding af Cinsault, Grenache, Syrah og Rolle - er høstet, bliver de straks presset og gæret, og herefter ligger de på ­stålfade ­sammen med deres egne gærrester i flere måneder. Det betyder, at den ­endelige vin rummer al den power, fylde og smag, du kan drømme om.

Powerfuld og med en blomsteragtig smagseksplosion

Ultimate Provence er en rosé-nyhed, der vil meget mere, kan meget mere og gør meget mere, end du normalt oplever fra en rosé-vin. Den har en ­overvældende powerfuld frugt og masser af blomsteragtige aromaer, der er med til at give en smagseksplosion, der rundes af med fine noter af hvid peber. Ultimate Provence er det selskabelige og dekadente samlingspunkt på en sommerdag i godt selskab, og efter mørkets frembrud kan den stadig ­tiltrække sig opmærksomhed og misundelige blikke.

Faktisk føler den sig ligeså godt tilrette i de mørke som i de lyse timer, for allerede når druerne høstes, sker det i nattemørke for at skåne dem fra det barske dagslys. Herfra kender ­Ultimate Provence kun en eneste vej - nemlig at forvandle sig til den ­ultimative ­rosé-oplevelse, der er klar til at forføre os med sin indbydende, intense og sommerlige charme.

♥♥♥♥♥♥

Kvindevin.dk

"En Pandoras æske af en vin. Lag på lag af nye smagsoplevelser for hver tår, du tager. En på alle måder dejlig vin. En rosé i den spinkle ende af spektret – en vin til dig, som godt kan lide, når der spilles på de lyse toner."

91/100

Jyllands-Posten

"Moderne Provence-stil Notre Dame des Anges-regionen i Var. Sart laksefarvet og indbydende rosé; fuld af garrique, vandmelon og fersken. Smagen fyldig og cremet med det klassiske salte bid, som Provence er så kendt for. 91 point."

Hurtig levering
Butik & lager i Grindsted
Fri fragt over 399,-
Vi elsker vin
Her bruger vi cookies

Kurven er tom

Her bruger vi cookies