Hurtig levering Butik & lager i Grindsted Fri fragt over 399,- Vi elsker vin Kundeservice: Tlf. 31329323
Just one more
-50%

Pakke: 6 fl Just one more

Varenr. 2026780
fra Østjysk Vinforsyning
DKK 398,00
DKK 199,00

Spar: DKK 199,00 (50%)

I denne pakke
Denne pakke indeholder 3 fl Chardonnay og 3 fl Tempranillo. Ønsker du ikke en blandet kasse skriv blot i kommentaren ved bestilling

Hvidvinen

Vinen er sammensat af 80% Chardonnay og 20% Pardina. Gæret og lagret kort på temperaturregulerede rustfrie ståltanke, da det er umiddelbarheden og den friske stil, man prioriterer i denne vin. En klassisk spansk Chardonnay med en blank, let gylden farve og en meget udtalt og yderst delikat frugtaroma. Smagen er ligeledes ret elegant, med god tørhed og en diskret fedme. Den slutter med god frugtsmag, spændstighed og sprødhed.Vinen vil egne sig fint til lette fiske- eller skaldyrsretter, til salater eller kolde buffeter.

Rødvinen

100% Tempranillo. Efter en klassisk afstilkning og let masning er mosten gæret på temperaturregulerede ståltanke med en efterfølgende malolaktisk gæring på de samme tanke. Vinen er derefter modnet i kort tid, ligeledes på ståltanke. Vinen har en blank, dyb, rubinrød farve med frugtrige nuancer af kirsebær og blommer. I smagen er den ung og umiddelbar i stilen, men efter lidt iltning i glasset får den mørke, krydrede toner, som er klassisk for netop vine på Tempranillo-druen. Vinens friskhed og frugtrighed giver et godt modspil til den spanske, krydrede stil.Den kan sagtens serveres til kraftige kød- eller vegetarretter. Prøv den også sammen med pastaretter eller til hvidskimmeloste.

Producenten

Denne vinserie produceres af Bodegas López Morenas i Extremadura i Sydvestspanien. Selve vinhuset ligger i Fuente del Mestre nær Badajoz, syd for Merida og er oprindeligt grundlagt af familien López-Morenas i 1943. Det var dog først i 1990erne, at man for alvor begyndte at markere sig som en seriøs vinproducent i området. Med købet af Bodegas Bonaval i 2011 kunne man efterfølgende også knytte Cava til sortimentet. I dag produceres vine fra såvel lokale distrikter (bl.a. DO Ribera del Guardiana) som Rioja, Rueda, Valdepeñas, Ribera del Duero og Rías Baíxas. López Morenas er kendt for at producere Value for Money-vine, og vi har foreløbig valgt en Chardonnay og en Tempranillo, som, for at begrænse CO2-udledningen, begge aftappes her i Danmark.

Hurtig levering
Butik & lager i Grindsted
Fri fragt over 399,-
Vi elsker vin
Her bruger vi cookies

Kurven er tom

Her bruger vi cookies