Hurtig levering Butik & lager i Grindsted Fri fragt over 399,- Vi elsker vin Kundeservice: Tlf. 31329323
Hot To Trot Red Blend Washington State Amerikansk rødvin

Hot To Trot Red Blend Washington State

Varenr. USA031005
fra Best Selection
DKK 125,00
Vin med heste og det er ikke til hestebøffer, men absolut til lækre steaks.

Denne elegante vin har været lagret dels på ståltanke og dels på egetræsfade. Den har en flot rød farve og en delikat duft af modne kirsebær og te. Blød og rund frugtsmag af sorte kirsebær og blommer med et strejf af krydderier, bløde tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

14 Hands

14 Hands vinene er inspireret af de vilde heste, som engang vandrede frit omkring i det smukke bakkelandskab i det østlige Washington. Etiketterne er ligeledes inspireret af de vilde heste, som var ret små – populært sagde man, at de var knap 14 hænder høje (en hånd var bredden på en mands hånd = ca. 4 tommer = ca. 10 cm, så hestene målte ca. 140 cm). Motivet på etiketterne er lavet af den pris-vindende kunstner Cynthia Sampson, som har specialiseret sig i malerier med stærke farver.

 

14 Hands vinene er inspireret af de vilde heste, som engang vandrede frit omkring i det smukke bakkelandskab i det østlige Washington. Etiketterne er ligeledes inspireret af de vilde heste, som var ret små – populært sagde man, at de var knap 14 hænder høje (en hånd var bredden på en mands hånd = ca. 4 tommer = ca. 10 cm, så hestene målte ca. 140 cm).

Motivet på etiketterne er lavet af den pris-vindende kunstner Cynthia Sampson, som har specialiseret sig i malerier med stærke farver. 

Hurtig levering
Butik & lager i Grindsted
Fri fragt over 399,-
Vi elsker vin
Her bruger vi cookies

Kurven er tom

Her bruger vi cookies