loading...
(0) varer i din kurv 0,00

Mousserende

Fantastiske mousserende vin, uanset om det er Fransk Cremant, Italiensk spumante, Spansk Cava eller den lækre Franske champagne.



Spændende varer lige nu i mousserende

Tilbud
Giacobazzi Prosecco, Italien
139,00 99,00 DKK
Land: Italien
Styrke:
Flaskestørrelse: 75 cl
Type: Mousserende
Årgang: 2018
Drue: Glera
Passer til: Velkomst
Producent:
Årgang (indtastet):
Se mere
Tilbud
Leitz Sparkling Eins Zwei Zero Leitz, Alcohol Free
129,00 DKK
Land: Tyskland
Styrke: 0%
Flaskestørrelse: 75 cl
Type: Hvidvin
Årgang: 2016
Drue: Riesling
Passer til: Fjerkræ
Producent: Leitz
Årgang (indtastet):
Se mere
Tilbud
Giacobazzi Moscato Spumante Dolce
109,00 DKK
99,00 DKK pr. stk. ved 6 eller flere
Land: Italien
Styrke: 6,5 %
Flaskestørrelse: 75 cl
Type: Mousserende
Årgang: 2018
Drue: Moscato
Passer til: Velkomst
Producent: Giacobazzi
Årgang (indtastet):
Se mere
Tilbud
Raphael Dal Bo Moscato Dulce
119,00 DKK
109,00 DKK pr. stk. ved 6 eller flere
Land: Italien
Styrke: 6,5 %
Flaskestørrelse: 75 cl
Type: Mousserende
Årgang: 2018
Drue: Moscato
Passer til: Velkomst
Producent: Raphael Dal Bo
Årgang (indtastet):
Se mere


Mousserende vin er ganske enkelt vin med kulsyre.

Når man laver vin, tilsætter man gær til druesaften. Gæren omdanner så druesaftens naturlige sukker til alkohol – og udskiller samtidig kuldioxid. Normalt sker denne fermentering således at kulsyren siver ud i luften. Resultatet bliver derfor en vin som vi kender den (uden bobler)

 

Skal der laves mousserende vin, tager producenten nu vinen og udsætter den for endnu en fermentering/gæring. Det gøres ved at hælde vinen på flaske eller tank og så tilsætte lidt gær + sukker – og så lukke tæt til typisk med en kapsel. På den måde bliver kulsyren i vinen, når gæren omdanner sukker til alkohol. Efter ca 18 måneder på flaske har vinen nu bobler.